Patch på 10 GB till Sniper Elite 3

Om du har tänkt att skaffa Sniper Elite 3 till Xbox One i veckan är det bäst att du har en stabil internetuppkoppling. När spelet släpps kommer det nämligen att finnas en patch på hela 10 GB att ladda ner. Spelet, som utvecklas av Rebellion, har dessutom en obligatorisk installation på 14 GB. Denna installation skulle ha varit betydligt större, men har minskats till förmån för patchen. Sniper Elite 3 - 2jpg

Som förklaring till den enorma patchen säger Rebellion till Eurogamer att spelet skickades till tryck för flera veckor sedan och under den tiden har utvecklarna fortsatt att finputsa spelet för den digitala releasen. Patchen är till för att de som köper spelets fysiska version ska få samma upplevelse. Patchen förbereder även spelet för kommande DLC som fokuserar på multiplayer. Har du planerat att skaffa Sniper Elite 3 när det släpps?

David Wahlström

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*