X1Sverige välkomnar Robin Kaas till redaktionen!

X1Sverige fortsätter att växa! Vårt läsarantal ökar i stadig takt och därför har vi (läs: chefredaktör David) beslutat att det behövs ytterligare förstärkning.

Därför är det nu med stor glädje som vi välkomnar vårt senaste tillskott Robin Kaas till X1Sverige.se!

Robin

Vem är då Robin Kaas? Jo, han är en 29-årig gymnasielärare boende i den lilla orten Tranemo. Han beskriver sig själv på följande sätt:

“Robin är uppvuxen i ett pyttelitet samhälle i Västra Götaland och är uppfostrad med såväl TV-spel som rollspel, brädspel och kortspel. Bland icke-elektroniska spel har särskilt kortspelet Magic: the Gathering tagit en oförskämt stor del av Robins fritid. Idag spelar han fortfarande så mycket han hinner och orkar, bredvid umgänge med frun, hunden och katterna”

Med en förkärlek för rollspel av alla de slag tror vi att Robin kommer att passa in perfekt på redaktionen och vi ser fram emot att få dela med oss av hans recensioner och mer personliga texter.

Så avslutningsvis vill vi än en gång ta tillfället i akt och säga: Välkommen, Robin!

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*