Den första trailern för Injustice 2 är här

Tidigare idag skrev vi på X1Sverige om vad vi förväntas se på nästa veckas E3-mässa. En av titlarna som nämndes var då Injustice 2, som tidigare läckt ut.

Saker och ting förändras snabbt och Injustice 2 är inte längre bara ett rykte. Warner Bros. och NetherRealm har nu officiellt visat upp Injustice 2 i form av en första trailer.

Vi får inte se några rena spelsekvenser i den nya trailern, däremot får vi ta del av en av uppföljarens stora nyheter, nämligen karaktärers nya rustningar som de kan införskaffa under spelets gång. Dessa rustningar förändrar hur karaktärerna slåss och vilka förmågor de har, enligt Ed Boon från NetherRealm.

Spelet kommer även att bygga vidare på handlingen från det första spelet och det ska släppas under 2017. Vi kan förvänta oss mer information om Injustice 2 under E3 nästa vecka.

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*