Jultävla med X1Sverige och Activision

Jualfton är äntligen här och jag är säker på att många av er i detta nu väntar otåligt på Kalle Anka, tomten och allt annat. Vi på X1Sverige.se har gått lite på sparlåga de senaste veckorna på grund av våra vanliga arbeten, julförberedelser och mycket annat.

Vi har dock ett par överraskningar kvar innan 2016 är över, bland annat kan ni se fram emot recensionen av Dead Rising 4 som kommer att publiceras i dagarna, samt vårt slutgiltiga omdöme på Final Fantasy XV. En “Årets bästa”-lista är givetvis också på gång!

imaginators-1Men som en extra julklapp till våra trogna läsare vill vi tillsammans med Activision ge er möjligheten att kamma hem något alldeles extra att njuta av i mellandagarna. Vi tävlar nämligen ut en hemlig julklapp med Skylanders-tema, som Activision vänligt nog har bistått oss med.

Dess exakta innehåll avslöjar vi inte men vi kan säga att om du inte har införskaffat Skylanders Imaginators än kan det vara värt att tävla först…

För en chans att vinna behöver du bara svara på två enkla frågor:

1. Vem gör rösten till Spyro i den engelskspråkiga versionen av Netflix-serien Skylanders Academy?

2. Vilket är årets bästa spel, enligt dig?

Maila ditt svar till david@x1sverige.se senast den 27 december för en chans att vinna. Dagen efter dras en vinnare och denne kommer att meddelas via epost.

God Jul önskar vi på X1Sverige.se!

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*