Om oss

David Wahlström

David Roll: Chefredaktör

Bor: Nässjö

Yrke: Nattportier

Favoritspel: Grim Fandango och Persona 4 Golden

David härstammar från djupet av de småländska skogarna och har genom livet avverkat en rad spelkonsoler. En riktig nattuggla med stark kärlek till filmer, hundar och katter. Efter roller som nyhetsredaktör på Eurogamer.se och redaktör på PSSverige.se har han nu till slut tagit steget till chefredaktör.

 Robin Kaas

RobinRoll: Skribent

Bor: Tranemo

Yrke: Gymnasielärare

Favoritspel: RPG:s, både av den japanska traditionen och den västerländska traditionen.

Robin är uppvuxen i ett pyttelitet samhälle i Västra Götaland och är uppfostrad med såväl TV-spel som rollspel, brädspel och kortspel. Bland icke-elektroniska spel har särskilt kortspelet Magic: the Gathering tagit en oförskämt stor del av Robins fritid. Idag spelar han fortfarande så mycket han hinner och orkar, bredvid umgänge med frun, hunden och katterna.

Joel Brage

JoelRoll: Redaktör

Bor: Jönköping

Yrke: IT-tekniker

Favoritspel: Xenogears och Chrono Trigger

Joel föddes år 1983 i Smålands mörka skogar och redan som ung grabb har han haft ett brinnande intresse för både TV-spelen och skrivandet. Hans personliga favoritgenrer är rollspel och fighting och när han inte spelar lyssnar han gärna på 60/70-tals musik. Joel har också en brinnande förkärlek till arkadstickor och dyrare ölsorter

Tobias Hamlin

IMG_20150615_161737Roll: Skribent

Bor: Jönköping

Yrke: Kundtjänstmedarbetare

Favoritspel: Diablo och Ratchet & Clank

Tobias är redaktionens yngste medlem och en relativt färsk Xbox One-ägare. När han inte bränner ljuset från båda ändar i Destiny har denne sydlige norrlänning fastnat rejält för The Division. En förkärlek för loot i alla dess former är drivkraften i denne redaktionsmedlems spelande.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*