Redaktionsbloggen är här!

Idag, bara en dryg vecka från att vi på X1Sverige fyller två år har vi lanserat en ny kategori på vår sajt, Redaktionsbloggen.

Redaktionsbloggen är, precis som det låter, en plats där vi på redaktionen kan blogga om vad vi vill. Det kan handla om spel men det kan lika gärna handla om filmer, serier, familjeliv eller vad som helst däremellan. Tanken är att det ska bli enklare för er läsare att få veta lite mer om oss på redaktionen, vad vi pysslar med på fritiden och liknande. Vi hoppas att ni kommer gilla Redaktionsbloggen och jag tänkte bjuda på ett kort första inlägg.

Under gårdagen levererades ett efterlängtat paket till mig. Eller två stycken, rättare sagt. Min nya ratt, Logitech G920 och en Playseat Challenge-racingstol. Efter att ha funderat över detta köp en längre tid kände jag att det till slut var dags att slå till. Jag har inte hunnit hårdtesta utrustningen ordentligt än utan har bara kört ett par snabba lopp i Forza Motorsport 6.

Jag planerar att återkomma med intryck när jag hunnit testa grejerna lite mer men tills dess får ni nöja er med en bild på hur lådorna ser ut!

20160607_183516_HDR

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*