Watch Dogs 2 har officiellt visats upp

Med bara dagar kvar till E3 har Ubisoft slutligen lyft på locket till deras kommande storspel Watch Dogs 2. Under onsdagseftermiddagen presenterades spelet officiellt med hjälp av trailers och intervjuer med utvecklarna.

WD2_SC4_ALT_Ann_Reveal_1465317840Det nya spelet utspelas, precis som ryktena sagt länge, i San Francisco och där möter vi en ny huvudkaraktär. Marcus Holloway är en ung hackare som bestämt sig för att bekämpa ctOS efter att han blivit anklagad för ett brott som han inte begått. Beväpnad med sin laptop, mobiltelefon och diverse andra prylar ger han sig ut för att skapa kaos i det stadskontrollerande nätet.

 

Jämfört med Aiden från det första spelet verkar Marcus vara en betydligt mer rörlig karaktär vars parkour-kunskaper ger honom nya möjligheter att ta sig fram och klättra genom staden. En radiostyrd bil och en quadcopter står också till vår hjältes förfogande.

WD2_SC1_Ann_FakeEvidence_1465317841Ubisoft har också utökat funktionerna för att kunna hacka föremål denna gång. Samtliga datorkontrollerade karaktärer kan hackas, fordon kan fjärrstyras och mycket annat. Ni kan se hela presentationen av Watch Dogs 2 här nedan. Spelet släpps den 15 november.

About the author

David Wahlström

Från nyhetsredaktör på svenska Eurogamer, till redaktör på PSSverige och nu chefredaktör på X1Sverige! David är en kameleont när det kommer till spelande och går dit spelen finns. Hans motto är att "ett bra spel är ett bra spel, oavsett genre".

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*